2 x lezen

Pixmania is een internationale grossier in prijspakkers. Bij deze online winkel is de 7 megapixel Pentax Optio M20 in de aanbieding (nu voor maar 98 eurootjes!) en de website prijst hem als volgt aan …

“Optio M20 van Pentax is een apparaat dat alle amateurs van foto zal tevredenstellen. Zijn niveau van prestatie en zijn sierlijke design zullen alle uw familie verrukken. Dank zij zijn numerieke stabilisator en zijn gevoeligheid tot 1600 ISO, zult u beelden van voortreffelijke kwaliteit verkrijgen. Beschikkend over een receptor CDD van 7 miljoen pixels en een prachtig herroepbaar doel met een zoom gezichtspunt van 4 x, is Optio M20 werkelijk de ideale keus. Bovendien bezit Optio M20 een autonomie record. Immers zult u tot 700 foto’s op één last van stapels Lithium, en 900 kunnen nemen als u voor een Lithium aan het formaat LR-06 opteren. Zijn twaalf manieren scènes waarvan nacht, portret en leggen van zon nog meer charme aan uw beelden zullen aanbrengen. Met Optio M20, plus niets u zal ontsnappen.”

Niet alleen de producten zijn goedkoop, de vertalingen ook … Wie het niet gelooft, gaat zelf kijken op de website van Pixmania.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.