Expositie in Spaarne Gasthuis

Afgelopen weekend hebben een aantal leden een expositie ingericht in het Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem Zuid (voorheen Kennemer Gasthuis). De 56 kleurenfoto’s hangen op de afdeling Radiologie en is samengesteld uit een selectie van het boek “Velsen op weg”, die de tweede helft van dit jaar uit komt. Vóór deze expositie hebben Esther en René van Rijswijk op persoonlijke titel geëxposeerd en weet Esther, die werkzaam is bij radiologie, dat voor veel bezoekers het wachten een stuk werd veraangenaamd. Ook als club hopen we dat het wachten voor de patiënten wat plezieriger wordt gemaakt en ook het personeel er van geniet.

De expositie zal nog een aantal maanden blijven hangen.

2 comments

 1. Fenny van Apeldoorn   •  

  Vandaag moest ik bij de afd. Radiologie in het KG zijn. Wachten was geen enkel probleem want op de foto’s raakte ik niet uitgekeken. Wat een prachtige foto’s. En wat een verschillende foto’s in techniek en sfeer. De ene nog mooier dan de andere. Telkens dacht ik: oh, die wil ik wel aan mijn broer geven, en die aan een vriendin en die andere zou ik zelf wel aan de muur willen hebben enz. Op weg naar huis, geen moment meer aan het ziekenhuis gedacht maar wel een hoofd vol met prachtige foto’s. Bedankt.
  Ik heb begrepen dat er ook een boek is. Ga ik naar op zoek.

  • Fotokring Polderlicht   •  

   Beste Fenny,
   Dank voor je enthousiaste reactie en fijn dat je ervan hebt genoten.
   De foto’s zijn te koop in overleg met de maker dus als je belangstelling hebt, geef dan aan welke foto het betreft. Het genoemde boek is helaas niet uitgegeven door gebrek aan belangstelling.

   groeten,
   Fotokring Polderlicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.