De koe is eindelijk voor Petra!

Zaterdag 27 juni was weer de jaarlijkse afsluiting van het seizoen met de verkiezing van de beste Dick van Beem serie. De leden krijgen vroeg in het seizoen een thema op die aan het eind wordt gepresenteerd en waaruit door een vakkundige jury de winnaar wordt gekozen. Dit jaar was het thema “De Elementen” en bestond de jury uit de fotografen Michel Mulder en Hans van der Mast. Michel en Hans zijn de oprichters van ISOO.NU op het Stationsplein in Beverwijk, waar de bespreking plaats vond en de foto’s de komende periode worden geëxposeerd.
Na enkele keren tweede te zijn geworden heeft Petra Schuster de zilveren koe toch uiteindelijk binnen weten te halen. Volgens de jury was het een close finish met Eddy Spitteler die ook een bijzondere serie had gemaakt. Petra wist met maïs de 4 elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht op een creatieve wijze te verbeelden. Zij wist ook een sfeer in de foto’s te brengen die de jury Rembrandtiaans noemde. Een terechte winnaar dus en van harte gefeliciteerd! De derde plaats was voor Andrew Greening en een eervolle vermelding ging naar Ewald Baart.

De foto’s van Petra kan je in de slider bewonderen maar komen pas echt tot hun recht op papier. Dus kom langs bij ISOO.NU waar je alle foto’s kan bewonderen! Voor data en tijden surf naar www.isoo.nu.

Aarde
Water
Vuur
Lucht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.