Dick van Beem competitie 2021

Deze keer geen Dick van Beem competitie aan het einde van het seizoen maar bij de start van het nieuwe seizoen. Dit had alles te maken met de Covid-19 pandemie. Omdat we elkaar sinds lange tijd weer fysiek zouden ontmoeten in clubverband, had de DvB-commissie voor het passende thema “Weerzien” gekozen. 

Iedereen vond het fijn elkaar eindelijk weer eens in levenden lijve te spreken en bij vele bleek het fotograferen ook wat te zijn weggezakt. Maar ondanks het laatste was er weer veel mooi werk ingeleverd, wat ook weer een inspiratie is om het fotograferen weer op te pakken. Er was deze keer vanwege de omstandigheden besloten om alleen met leden op de club samen te komen en onderling te stemmen. Of de stemming spannend was is niet bekend gemaakt maar iedereen kon zich volledig in de uitslag vinden:

  1. René van Rijswijk met het beeld van een wat sjofele man die met z’n koffer naar lang tijd terugkeerde maar een verlaten en vervallen huis aantrof. Een mooi verhaal en fototechnisch perfect uitgevoerd;
  2. Talitha Hoppe met een man bij de oogarts die dankzij de lenzen van het apparaat weer goed kon zien en hier duidelijk heel verrukt over was;
  3. Willemien Kamps die voor een bijzonder WhatsApp zelfportret had gekozen, gemaakt tijdens een zelfisolatie. Ze verbeelde hiermee het verlangen naar het weerzien van iedereen die ze miste, vooral haar vriend.

De winnaars werden uiteraard gefêteerd met bloemen en René mag als trotse en terechte winnaar de zilveren koe voor een jaar mee naar huis.

Ondanks de relatief, noodgedwongen wat sobere DvB versie was het een mooie middag die werd afgesloten met een etentje in restaurant Manor. Een mooiere start van het seizoen konden we ons eigenlijk niet wensen.

Eerste Plaats - René van Rijswijk
Tweede plaats - Talitha
Derde plaats - Willemien
John
Ton
Theo
Peter van Lieshout
Bernadette
Esther
Peter
Elisabeth
Larissa
Annemiek
Eddy
Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.