Mijn Kerst 2017

De eerste clubavond in 2018 was zowel de nieuwjaarsborrel als een kleine wedstrijd met als onderwerp “Mijn Kerst”. Voor het laatste was de opdracht een creatieve, Kerst gerelateerde foto tijdens de Kerstdagen te maken. Het was te merken dat de meesten meer met het kerstfeest bezig waren dan met fotograferen. Soms werd geheel de relatie met Kerst gemist en iemand was zelfs enkele dagen naar Down Under geweest, iets wat niet geloofwaardig overkwam. Maar de borrel met hapjes was natuurlijk zoals altijd weer gezellig en de korte bespreking van de foto’s was een leuke afsluiting van de avond. En we hadden een terechte winnaar met Wies. Let even goed op de ganzen in het midden van de koelkast!

1 - Wies van Oene
2 - Menno Janzen
3 - Peter van Lieshout
Mijn Kerst A
Mijn Kerst B
Mijn Kerst C
Mijn Kerst D
Mijn Kerst E
Mijn Kerst F
Mijn Kerst G
Mijn Kerst H
Mijn Kerst I

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.