Portfolio: Larissa Strating

Ooit bekend geworden met het vak fotografie op de grafische school, daar waren diverse analoge camera’s en een doka beschikbaar. Vele jaren later had ik mijn eerste digitale compactcamera die ik regelmatig bij me droeg. Al snel volgde een semi-professionele spiegelreflex camera om o.a. bij concerten en evenementen te fotograferen, dat ik toentertijd graag deed. Nadat ik de fotovakschool had gevolgd kreeg ik een professionele spiegelreflex camera en daar fotografeer ik nog steeds mee.

Wat ik bijzonder vind aan fotografie is dat het je uitnodigt om goed maar ook anders naar dingen te kijken. Ik fotografeer graag in de natuur en ben een liefhebber van (excentrieke) portretten. Daarnaast vind ik andere culturen in hun omgeving vastleggen prachtig om te doen. Eigenlijk vind ik veel genres leuk en ben daarom altijd in om iets nieuws uit te proberen. Ik wil me graag blijven ontwikkelen als fotograaf en dat kan prima bij Fotokring Polderlicht waar ik sinds 2019 lid van ben.

Fotowerk kun je zien op:

Website: larissastrating.nl  lsstudio.nl 

Instagram: 
instagram.com/larissastrating 
instagram.com/larissa.strating.travel/
instagram.com/lsstudio.nl/

7991
BoysEldoret9
Johann
L.Strating_DRY_Nr1
Larissa_Strating_Portretvaneenmeisje2k
LarissaStrating_Anja1
LarissaStrating_Kibera
LarissaStrating1088
Lolita1964
LStrating6192