Seminar: RAW als het ideale opname formaat

Het is niet zo dat je in RAW per definitie technisch betere foto’s maakt. Maar om precies hetzelfde resultaat in jpeg uit je camera te halen moet je een vrijwel bovenmenselijke kennis van de werking van je camera en hoe er in allerlei omstandigheden mee te fotograferen bezitten.

In samenwerking met het NIDF (Nederlands Instituut voor Digitale Fotografie) organiseert Birdpix een seminar over werken met RAW bestanden en het bewerken van RAW bestanden. Het NIDF is de toonaangevende organisatie op het gebied van seminars fotografie en fotobewerking. Het seminar vindt plaats van 9:30 tot 17:00 uur op 17 november 2007 in het Scholengemeenschap de Passie in Utrecht, Zwarte Woud 211 (Lunetten). Naast het seminar zal er ook een informatiemarkt zijn. HP zal (onder voorbehoud) voor elke seminar-deelnemer een print van 60 x 40 cm printen gedurende het seminar. Verder zullen er stands van o.a. Transcontinenta (Leica, Tamron, Tamrac, Lexar, Jobo en Gitzo) en Canon staan. Ook zal er een stand zijn met allerlei camouflage-attributen.
De prijs voor het bijwonen van deze informatieve dag is €59,95. Meer informatie en inschrijven via de website van Birdpix.