ZoomExperience

Noteer het alvast in je agenda: zaterdag 9 en zondag 10 juni 2007, ZOOM.experience, Jaarbeurs Utrecht. Vergeet er niet bij te zetten je digitale camera mee te nemen. Deze zal je zeker nodig hebben!

ZOOM.experience is het eerste interactieve evenement op het gebied van digitale fotografie en video. Dit komt tot uiting in de vele actviteiten die worden georganiseerd op de beursvloer en daarbuiten. De producten van verschillende aanbieders worden op originele wijze gepresenteerd waarbij je als bezoeker niet alleen kan kijken, maar ook zelf kan proberen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf oefenen met fotograferen van bewegend beeld bij de skatebaan waar wereldkampioen Sven Boekhorst en zijn team acte de présence geven, tips en trucs ontvangen over glamourfotografie bij de catwalk, de mogelijkheden ontdekken van onderwaterfotografie bij de duiktank en je foto’s op het evenement laten printen. Er wordt ook een fotowedstrijd georganiseerd waar je fantastische prijzen kunt winnen.

Ook een goede insteek is het laten beoordelen van je portfolio. Bij het portfolio review paviljoen kun je eigen foto’s laten beoordelen door een panel van vakfotografen en medewerkers van de pers. Naast een deskundig oordeel ontvang je tevens diverse tips en trucs voor een succesvolle fototoekomst.

Voor meer informatie bezoek je de website van ZoomExperience

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.